Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на конзолата с врътките за парното?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сваляне на конзолата с врътките за парното?

Имаше една тема със снимки, на които е показано как се сваля панела на новото табло с врътките на климатика. Явно темата е изгубена, така че ще помоля, ако някой има снимките да ми ги покаже.
    145 jtd

Има ли възможност да съм скъсал някои кабел за светлините на врътките при парното и климатика докато свалях отзад седалките, защото от тогава не ми светят светлините там?! Под седалката имаше някакви кабели, а аз свалях и кората защото нещо ми скърцаше от там.Дали някоя от тези интервенции ми е преебала светлините или просто е станало съвпадение? Малко хелп плийс!
    145 jtd

Comment

Според мен е съвпадение. Осветлението на врътките е свързано към габаритите.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Осветлението на врътките е посредством две крушки, които най-вероятно са изгорели. Панела се сваля чрез следните операции:
        -издръпване на трите врътки /аз лично си помагам с отверка/
        -махане на пепелника и лед това болтовете под него
        -махането на двеге болтечета отгоре на въздуховода, който е под стъклото
        -мапане на декоративния капак от дясно до волана и развиване на единия болт на средната конзала
        -разкачане лекичко на декоратвиня капак пред другия пътник, за развиване на другия симетричен на предния болт
        -дръпване на конзолата с разкачване на кабелните куплунзи от копчетат за климатроника и рециркулацията и т.н...

Успех, съвпадение е едното с другото.
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97
        За мерси, не ме търси!

Comment

Първоначално публикувано от Viktor_
          Осветлението на врътките е посредством две крушки, които най-вероятно са изгорели. Панела се сваля чрез следните операции:
          -мапане на декоративния капак от дясно до волана и развиване на единия болт на средната конзала
          -разкачане лекичко на декоратвиня капак пред другия пътник, за развиване на другия симетричен на предния болт
          -дръпване на конзолата с разкачване на кабелните куплунзи от копчетат за климатроника и рециркулацията и т.н...

Благодаря много и на двама ви!!! Надявам се обаче, че си ми писал за новото табло .
          145 jtd

Comment

Няма значение таблото - свалял съм и на такава като твята от 99 и на такаво от 97ма.
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97
            За мерси, не ме търси!

Comment

Първоначално публикувано от Viktor_

привет на всички!
              аз съм нова във форума и съм много благодарна на всички писали по тази тема. свалянето на таблото е мн лесно,стига да се следват правилните стъпки.има някъде из форума всичко подробно със снимки.аз съм жена и успчх сама да го сваля,така че момчета не се чудете ами отивайте да го сваляте. много е готино като светне !!!
              АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

Comment

Ако наистина темата я няма мога да сложа мои снимки
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Re:

Първоначално публикувано от ACEHOB
                  Ако наистина темата я няма мога да сложа мои снимки
                  Аз лично не намерих, ако имаш сложи .
                  145 jtd

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9483
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Тези крушки какви се водят и от къде бих могъл да ги набявя, някои знае ли? Благодаря
                      145 jtd

Comment

Първоначално публикувано от robertov
                        Тези крушки какви се водят и от къде бих могъл да ги набявя, някои знае ли? Благодаря
                        Крушката е 12 / 2 V и ги има във всеки магазин за авточасти и аксесоари,мисле че не струват повече от 0.50 лв. бройката!! Успех!!!
                        АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD

Comment

и какво искате да ми кажете, че таблата преди файс лифта пак по същия начин се свалят. как ша стане като врътките са различни.
                          я някой ако има снимков материал да го дава насам :Р
                          че и мойте не работят и мисля да ги разпилея да ги сменя.
                          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

По-горе има линк към на Емо темата.
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Re:

Първоначално публикувано от ACEHOB
                              По-горе има линк към на Емо темата.
                              Колега,май неразбра въпроса,ще го повторя и аз че и мен ме интересува,там на линка има снимки за по-новите които са с кръклите духалки,нас или поне мен ме интересува по старите как тези които са с квадратните духалки,понейе там където са вратките и панелчето което стига до волана е едно цяло???
                              Mercedes Benz E200
                              146 1.9 TD

Comment

Working...
                              X